tejmentes laktózmentes szójamentes gluténmentes tojásmentes
Hozzávalók:
- 2-4 csirkecomb
- fél-egy kg burgonya
- baromfizsír
- só, fűszerek
Adott pár darab csirkecomb, burgonya, és "nincsen kedvem főzni" érzés. A csirkecombot megtisztítom, szétválasztom az alsó és a felső combot, besózom, illetve fűszerezem (pl. zöld fűszerekkel, de lehet borssal, vagy valamilyen gondosan megválasztott fűszersóval is). Belerakom egy tűzálló tálba kevés baromfizsírral. A burgonyát meghámozom, megmosom, feldarabolom négybe, picit megsózom, és a csirkecombok közé teszem. Befedem alufóliával, és betolom a sütőbe, 200 fokra. Egy-másfél óra múlva kész. Közben, mikor megpuhult a hús, leveszem a fóliát, és úgy sütöm tovább, hogy a burgonya és a csirkecomb is piros legyen.
Zsófi: megette
Gergő: nem szerette
Szerintem: 3/5